Πώληση Κάστρο, Münsingen, Berna, Ελβετία, Belpbergstrasse 81

Πώληση - Cod. 29284

  • Τύπος: Κάστρο
  • Περιοχή: 16824 m²
  • Αριθμός δωματίων: 19
  • Όροφος: 3 Gebäude
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

Τοποθεσία:

Το όμορφο αρχοντικό στο Bernese εξοχικό ξενοδοχείο βρίσκεται στα νότια προάστια της Münsingen μεταξύ Βέρνης και Thun. Η πρόσβαση είναι ελεύθερη σε όλες τις πλευρές που προστατεύονται από τη διερχόμενη κυκλοφορία (αδιέξοδο) και μέσα από τα αιωνόβια δέντρα του διορατικότητα του ακινήτου διακριτικά.

Το μοναδικό ακίνητο με συνολικά 4 κτίρια, 20 δωμάτια και πισίνα, χαρακτηρίζεται από την ανεμπόδιστη θέα στις Άλπεις Bernese, το γιγαντιαίο κούνια (16'824 m2), με μεγάλο κήπο με βιότοπο, μια ξεχωριστή λίμνη κυπρίνος, ένα μεγάλο λαχανόκηπο, βοσκοτόπων άλογο και το άλογο-στάβλους.

Καλή πρόσβαση στα μέσα μαζικής μεταφοράς με το τοπικό λεωφορείο και το σιδηροδρομικό σταθμό. Κάθε 30 λεπτά ένα τρένο στη Βέρνη ή Thun. Σταθμός με τα πόδια σε 10 λεπτά με τα πόδια, το αεροδρόμιο της Βέρνης-Belp σε 15 λεπτά.


4 κτίρια:

κεντρικό κτίριο
Ευχάριστο βίλα στο Bernese στυλ χώρα με μια μεγάλη είσοδο στην αυλή, η οποία είναι το σπίτι σε 10 δωμάτια resp.12 δωμάτια. Μεγάλα δωμάτια με γενναιόδωρο ύψος οροφής, εκ των οποίων μεγάλο σαλόνι και αίθουσα ιππότη ως αίθουσα κόμμα, 3 μπάνια και 2 επιπλέον τουαλέτες και μια μεγάλη κάβα κρασιών και λαχανικών κάβα ολοκληρωθεί αυτό το υπέροχο κτίριο. Επισυνάπτεται στο κτίριο είναι ένα πολυτελές πισίνα, η οποία μπορεί να ανοίξει το καλοκαίρι με μεγάλα παράθυρα με θέα στον κήπο. Περαιτέρω, υπάρχει μια ειδυλλιακή, μεγάλο αίθριο με ώριμα δέντρα. Το γκαράζ του κεντρικού κτιρίου μπορούν να φιλοξενήσουν 3 αυτοκίνητα. Το σπίτι έχει ένα υπόγειο στα μισά του δρόμου.

Συνεχόμενο:
Αυτό το κτίριο αποτελείται από ένα διαμέρισμα 3 δωματίων, ένα γενναιόδωρο διαμέρισμα duplex 5.5-δωμάτιο με γκαλερί, 2 μπάνια, μία τουαλέτα και τουαλέτα επισκεπτών. Το σπίτι έχει ιδιωτικό κήπο με δύο βεράντες και μπαλκόνια, γκαράζ 2 αυτοκινήτων.

Barn:
2 κουτιά άλογο και να τρέξει σταθερό και καρφί δωμάτιο. Θα μπορούσε να μετατραπεί χρήσεις για οικιστικούς σκοπούς.

μνήμη:
μνήμη ηλικία έμενταλ επεκταθεί.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB