Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Zurich, Zurigo, Ελβετία, Zurich

Πώληση - Cod. 27609

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Υπέροχο διαμέρισμα στη λίμνη κοντά στη Ζυρίχη

Αυτό το ευρύχωρο ρετιρέ σε μοντέρνο στυλ, με εκπληκτική θέα στη λίμνη, βρίσκεται στη μοντέρνα περιοχή - Κομμούνας Gersau - στις όχθες της λίμνης της Λουκέρνης, η οποία καλείται επίσης «Τέσσερις Δασική-καντόνια Λίμνη", στα 60 χιλιόμετρα από τη Ζυρίχη και αερολιμένα της Ζυρίχης.
Η μοναδική τοποθεσία του εξασφαλίζει ένα υψηλό επίπεδο των απαιτούμενων υπηρεσιών: α περιπάτου, μαρίνα, σταθμός μίνι-πλοίο, τα εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, σχολεία, αθλητικά κέντρα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Ένα μικρό χιονοδρομικό κέντρο βρίσκεται σε απόσταση 15 λεπτών με το αυτοκίνητο.
Το αντικείμενο έχει μια ειδική ποσόστωση για την αγορά οικιστικών ακινήτων από μη κατοίκους της Ελβετίας. Είναι μια τέλεια ευκαιρία για όσους επισκέπτονται συχνά τη Ζυρίχη ή Zug, αλλά δεν έχουν άδεια παραμονής.
Το ρετιρέ βρίσκεται σε ένα πολυτελές σύγχρονη κατοικία, που χτίστηκε πριν από τρία χρόνια, σύμφωνα με τις τελευταίες οικολογικές και ενεργειακά πρότυπα εξοικονόμησης. Ο σχεδιασμός και η ποιότητα των εσωτερικό φινίρισμα γίνονται με καθολική διεθνές στυλ και πληρούν τις υψηλότερες προσδοκίες.
Το διαμέρισμα είναι σε άριστη κατάσταση και περιλαμβάνει: μεγάλο σαλόνι, ένα ανοιχτό ευρύχωρο φωτεινό σαλόνι με μοντέρνα παράθυρα με πανοραμική θέα και πρόσβαση στη βεράντα, μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα με ένα κομψό θέα στη λίμνη, 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και μπάνια.
Το μοντέρνο εσωτερικό, εκπονήθηκε με μεγάλη λεπτομέρεια, καθώς και τα ψηλά ταβάνια παρέχει το μέγιστο χώρο και το ηλιακό φως.
Η μοναδική τοποθεσία σχεδόν πάνω στη λίμνη, η έκθεση στο νότο, τα πανοραμικά παράθυρα και μια μεγάλη βεράντα εξασφαλίσει την υπέροχη θέα της λίμνης, ορεινούς όγκους των Άλπεων και γύρω πανέμορφο τοπίο.
Επιφάνεια -. 200 τ.μ.
Δωμάτια - 5,5
Τιμή - 2 300 000 CHF

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB